Sonnet arvutiadapterid - tutvu tootevalikuga
23 august, 2024
Teval, Kristjan Peedisson


‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ Meil on hea meel teatada, et Teval Elektroonika on alustanud koostööd Sonnettechiga pakkudes Eestis nende kvaliteetseid arvutiadaptereid ja muid lisaseadmeid.

Sonnet on ülemaailmselt tunnustatud oma uuenduslike ja töökindlate lahenduste poolest, mis on mõeldud nii professionaalsetele kui ka kodukasutajatele, kes vajavad tipptasemel ühenduvust ja jõudlust.

Miks valida Sonnet?

  • Sonnettech on juba aastaid olnud üks arvutitehnoloogia lahenduste turu juhte. Nende tootevalikus leidub mitmeid Thunderbolt™ adaptereid, PCIe- ja GPU lahendusi ja palju muud, mis tagavad laitmatu funktsionaalsuse ja ka puhtama töökeskkonna.

Teval.ee tootevalikus on nüüd saadaval:

  • Thunderbolt™ arvutiadapterid ja dokid: Ideaalne lahendus neile, kes vajavad rohkem ühendusvõimalusi oma süle- või lauaarvutile. Sonneti Thunderbolt™ karbid võimaldavad lisada sülearvutitele ka PCIe-kaarte, mis avavad uued võimalused videotöötluse, 3D-modelleerimise kui ka andmetöötluse valdkonnas.

  • PCIe-adapterid ja kaardid: Kasutajatele, kes soovivad oma süsteemi jõudlust suurendada, on Sonneti PCIe-kaardid ja adapterid ideaalne lahendus. PCIe kaardid ja otse PCIe pessa ühendatud SSD kettad ja riistvara tagavad kiirema andmevahetuse, kui tavalised USB seadmed või SATA kettad. Samuti on Sonneti tootevalikus ka CAT-kaabli võrgukiirendajad.

  • Kinnitused ja korpused: Sonneti tootevalik sisaldab ka suurt hulka korpuseid ja kinnituslahendusi, peamiselt Apple Mac keskkondadele. Need lahendused aitavad korrastada töökeskkonda ja muudavad segases tööruumis asju effektiivsemaks.

Vaata lähemalt: Sonnettech tootevalik

sees Uudised